AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 12.06.2018. | objavio Plusonline

0

„Desetkom“ overile drugo mesto

Razvojna liga-Jug

30.kolo

Jedinstvo 2014 – Rosulja  10:0  ( 3:0)

Pirot – Strelci:Ana Mladenov u 5. i 25, Nađa Đorđević u 8, Milica Popović u 37, 48, 55. i 58, Maša Džunić u 39. i 45. i Lea Pančev u 52.minutu.

   ŽFK „ Jedinstvo 2014“:Georgiev, Anja Mladenov ( Džunić), Nakov ( Pejčić), Zlatanov, T.Ivanov, Đorđević, Vasov, Ivković, Ana Mladenov (Popović), Pančev, Lara Ivanov.

   “Desetkom„ u mreži vršnjakinja iz Vlasotinca, mlađe fudbalerke Jedinstva 2014 oprostile su se od svojih navijača i sezone, u kojoj su postigle najbolji plasman od postojanja kluba.

   Što se tiče utakmice, sve je ostalo isto, kao i od septembra prošle godine, kada je krenula sezona. Od starta su provele na drugom mestu, prvo je bilo „ rezervisano“ za niški Radnički i prema očekivanju, lako i ubedljivo pobedile su i Rosulju, sa deset lepih golova, u režiji pet igračica.

  U goleadi su se istakle Milica Popović sa četiri komada, sve u nastavku meča. Zamenila je dvostrukog strelca Anu Mladenov, Anjinu sestru bliznakinju, koja je svojim pogocima obeležila finiš prvenstva u obe kategorije, u Razvojnoj i Drugoj ligi.

    U strelce se dva puta upisala i Maša Džunić, dok su Nađa Đorđević i  Lea Pančev poslale po jednu loptu u mrežu Vlasotinčanki, na 19 -om uzastopnom susretu bez pognute glave (17 pobeda i 2 remija), od ukupno 24

    Od svega rečenog i prikaznog, ostalo je veliko zadovoljstvo među svima u našem klubu, koji svoju četvrtu godinu postojanja obeležavaju u ovom delu Srbije, odličnim rezultatima na takmičarskoj sceni.

    Za pirotske dame u kopačkama sledi odmor do početka jula, kada planiraju  nastupe na brojnim turnirima  u našem okruženju i inostranstvu, kao i pripreme za novu petu, jubilarnu klupsku sezonu, koju žele da „proslave“ ulaskom u viši rang. O tom, potom…

Tekst: Slobodan Jovanović

 Foto: Nada Jovanović

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑