AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 18.05.2018. | objavio Plusonline

0

Delegacija Bugarske u Pirotu sa ciljem da upozna grad dobre prakse

Bugarska diplomatska delegacija predvođena generalnim konzulom Republike Bugarske u Nišu prof. Edvinom Sugarevim i rukovodiocem Službe za trgovinsko – ekonomske odnose Ambasade Bugarske u Beogradu Georgijem Gajtanđievim posetila je Pirot 17. maja.

 U okviru svoje posete imali su sastanak u Ugovornoj okružnoj privrednoj komori Pirot, ali i prijem kod gradonačelnika Vladana Vasića i načelnice Pirotskog upravnog okruga Dragane Tončić.

Pored upoznavanja sa radom pirotske komore, na sastanku su predstavljene Slobodna zona Pirot i Bugarsko-Srpska trgovinsko-industrijska komora i njihove aktivnosti, posebno na planu spoljne trgovine i specifičnosti odnosa sa Bugarskom.

Delegacija je u Pirotu boravila na poziv predsednika UOP Komore Pirot dr Kostića, a sastanku su prisustvovali predstavnici privrede sa područja pirotskog okruga, koji su predstavili svoje firme i razgovarali o mogućnostima zasnivanja i unapređenja poslovne saradnje sa bugarskim privrednicima.

*Foto i video: Aleksandar Ćirić, šef Kabineta gradonačelnika Pirota i Privredna komora Pirot

 

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline