Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 01.10.2019. | objavio Plusonline

0

Dr Dragan Kostić: U Njujorku smo predstavili projekte Pirota iz oblasti očuvanja životne sredine i ekonomske opravdanosti, a razgovarali smo i sa veoma važnim ličnostima iz sveta biznisa

 Na Samitu o klimatskim promenama, koji je nedavno održan u Njujorku, medju nekoliko zemalja učesnica bila je i Srbija. Pored republičke delegacije u radu Samita je učestvovao i gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, i direktor Slobodne zone Pirot, Dragan Kostić. Poziv je uputio predsednik Kompanije „Mišelin“ , Floran Menego.

Dr Dragan Kostić, sa kojim smo danas razgovarali, smatra da je sastanak od izuzetnog značaja i da je važno da je i Mišelin pokazao interesovanje za izgradnju logističkog centra u Pirotu koji pored ekonomske opravdanosti ima veliki značaj u cilju očuvanja životne sredine.

Tokom boravka u Njujorku, kaže dr Kostić, razgovaralo se i sa predstavnicima dijaspore. Prilika je iskorišćena da se biznismenima ukaže na povoljnosti poslovanja u Slobodnoj zoni Pirot i da bi bilo veoma značajno da neka američka kompanija posluje u okviru Slobodne zone .

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline