AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 13.11.2017. | objavio Plusonline

0

Danas asfaltirana glavna ulica u Poljskoj Ržani, narednih dana još nekoliko sokaka

Meštani Poljske Ržane, sela koje postepeno postaje sastavni deo grada, mogu biti prezadovoljni, ne samo asfaltiranjem glavne ulice koja vodi duž sela , već i svim onim infrastrukturnim radovima koji su realizovani ovih godina. Značajniji su nova vodovodna i kanalizaciona mreža. Za razliku od mnogih sela u okolini Pirota ovde se ljudi doseljavaju a ne idu iz sela u grad.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da lokalna samouprava ostaje dosledna svojim obećanjima tako da je ove godine na red došla i glavna ulica u Ržani koja je presvučena asfaltom u dužini od 1,6 kilometara.

Odbornik u Skupštini grada, inače Ržanac, Vladimir Milivojević, smatra da je bolje živeti na selu, ali pod uslovima koje ima Poljska Ržana. Do sada je mnogo para uloženo u poboljšanje kvaliteta života u selu i zbog toga je zahvalan lokalnoj samoupravi.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline