AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 20.04.2018. | objavio Plusonline

0

“Dan dobre volje” u organizaciji Kompanije Tigar Tyres

Kompanija Tigar Tyres, po drugi put organizuje Dan dobre volje sa ciljem da animira zaposlene i širu lokalnu zajednicu u prikupljanju pomoći za sugrađane koji su u stanju socijalne potrebe.

Iz Kompanije podsećaju da su uz svesrdnu pomoć  javnosti tokom prvog Dana dobre volje prikupili 364 kutije  i 42 džaka odeće, obuće i igračaka.

DAN DOBRE VOLJE U HALI KEJ

Pirot, 16.04.2018.  U nastojanju da se naši zaposleni, kao i šira javnost, još više uključe u inicijative pružanja pomoći lokalnoj zajednici, TigarTyres, kao društveno odgovorna kompanija, u okviru projekta Growing together nastavlja sa organizacijom volonterskih akcija.

U subotu 21.aprila, od 10 do 13 časova u Sportskoj hali Kej, zajedno sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta, organizujemo akciju pod nazivom „Dan dobrevolje“, koja je otvorena za sve zainteresovane.

Cilj ove akcije je prikupljanje pomoći za sugrađane koji su u stanju socijalne potrebe i podrazumeva prikupljanja odeće i obuće (za sve uzraste), kao i čistih i ispravnih igračaka.

Pozivamo vas  da 21. Aprila zajedno promovišemo vrednosti poput solidarnosti, deljenja i brige o drugima i direktno doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana kojima je pomoć potrebna.

Služba za komunikacijeTigarTyres

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline