AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.03.2019. | objavio Plusonline

0

Da, neverovatno KMF Pirot je u Bečeju dobio prvo poluvreme sa 5:1, da bi na kraju izgubio sa 7:6. To surovo, može samo u sportu i životu! Neverovatno!

Druga futsal liga

15.kolo

 Bečej : KMF  Bečej–  KMF  Pirot  7:6 (1:5)

Hala Kej

KMF Pirot: Marko Despotović, Branislav Pešić, Nemanja Nikolić, Nenad Stoiljković, Marko Kostić, Darko Bogdanović, Djordje Djordjević, Nemanja Brunčić.

1. min.  M.Kostić 0:1, 4.min. Ćulum 1:1 , 4.min. Djordjević 1:2, 14. min. Pešić 1:3, 16. min. Pešić 1:4, 19.min. Nikolić 1:5

27. minut Lovre 2:5,  28.min. Lovre 3:5, 30.min. Durmiši 4:5, 33.min. Ilčešin 5:5,  36. min. Golub 6:5, 40.min. Nikolić 6:6, 40.min. Golub 7:6

Neverovatno. To se valjda u bilo kom sportu, gde se rezultat menja tako brzo dogadja retko, jednom u ko zna koliko godina.

  Oslabljeni pirotski tim bez Krstića, Markovića, Pejčića, Jončića…  odigrao je najbolje prvo poluvreme u poslednjih desetak godina. Serija je otvorena golom Marka Kostića u 1.minutu. Piroćanci su se poigravali s domaćinom koji ima 11 bodova više, davali golove kao na traci i prvo poluvreme završilo se sa pet golova u mreži Bečjaca.

  Šta se to dogodilo u nastavku to ni Milan Tošić ni Marko Kostić neće moći nikada da shvate. Sada je Pirot primao golove, panika, nervoza i domaći su, kakva ironija, četiri minuta pre kraja okrenuli na 6:5. Kada nije moglo da se osvoji bod, ajde bar jedan. I Nikolić ga je postigao početkom poslednjeg minuta.

  Bilo je još sekundi do kraja Piroćanci su imali lopu, umesto da odigraju lagano, vrate loptu golmanu, izbacili su je u aut. Iz auto kombinacija domaćih i da muka bude još veća Bečejci postižu poklon gol i sudija svira kraj. Zamislite, bolji tim, ekipa koja je vodila sa 5:1, na kraju je poražena!

 I šta sad. Kritikovati, ama ne! Treba ,,podići,, ove momke. Pokazali su da mogu, da znaju, da imaju srce, želju, da su u svemu nadigrali protivnika u periodu kada je sve imalo nekako normalan tok. U nastavku u toj euforiji, u nervoznoj atmosferi ti mladići, koji u životu nisu igrli takav meč, izgubili su koncentraciju, nije bilo mira u igri i dogodilo se nešto što se, sigurni smo više nikada neće dogoditi.

 Za samo tri utakmice, protiv SASA, Novog Pazara i sada u Bečeju ovaj novi, podmladjeni, ojačani tim Milana Tošića i Marka Kostića, tim koji su nosile različite ,,oluje,, i pokušavali da ih slome neki čudni ljudi, njihovi bivši drugari, pokazao je da se vraća!

 Momci, u sportu, u fudbalu, nikada se ne zna šta vas čeka iza ugla. Budite spremni na nova iskušenja, glavu gore i ovo u Bečeju  vratiće se negde. Samo hrabro, jako, kako se to kaže. Put kojim ste krenuli doneće dobro.

Već u subotu protiv Zemuna od 15 časova.

  Nema uzmicanja, glavu gore i gazite napred. Biće tek dobro !!!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline