AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 12.03.2015. | objavio PlusonlineAdmin

0

Da li to u AHA Mura Prvi maj i dalje ,,koračaju u više kolona,,!?

Dok Ministarstvo privrede, predstavnici Konsultanstske kuće neki od direktora  Fabrike , pokušavaju da pronadju izlaz, tragajući za partnerima, u Krugu  Fabrike okupilo se više stotina radnika predvodjeni Inicijativnim odborom. Radnici su s pravom  tražili su ,,svoja prava,, tačnije odgovor na sve dileme koje postoje.

U isto vreme  u Privrednom sudu Maša Flegar direktorka  Fabrike i Ljubomir Sotirov rukovodilac Pravno kadrovskog sektora,  uspeli su da obezbede odlaganje donošenja konačne odluke o UPPR-u, tačnije sudbini Fabrike, pregovarajući sa predstavnicima poverilaca.

Posle svega što se u ovom danu dogadjalo zaključak se sam nametnuo!   Svi u ovom trenutku smatraju da imaju pravo da podignu glas. Radnici da se sudbina Fabrike, samim tim i njihova, konačno reši! Menadžemnt je  poručio , da novi protesti mogu da još jednom zaustave nove investitore koje je Ministarstvo privrede pronašlo i da ih udalje od namere da ulažu novac u ovu Fabriku.  Radnicima AHA Mura  Prvi maj, ovog trenutka potrebno je sigurno rešenje, ,,savetodavci,, dušebrižnici.  sa svih strana, spolja i iznutra, samo će im naneti štetu!

Provomajcima je danas potrebna SAMO JEDNA KOLONA, samo tako mogu da prionadju izlaz iz ove muke! Sve drugo i svi drugi,  koji su se ,,uvukli,, medju njih mogu ponovo da naškode!

Mnogo je vremena prošlo,. Deset meseci, da li se ima snage da se sačeka do 24. Aprila, možda i ranije! Dilema, ili jedina moguća istina ?!!

Evo i prilog TV Pi kanal o današnjem okupljanju  radnika AHA Mura Prvi maj!

Video: TV Pi kanal

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline