AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 12.03.2015. | objavio PlusonlineAdmin

0

Da li to u AHA Mura Prvi maj i dalje ,,koračaju u više kolona,,!?

Dok Ministarstvo privrede, predstavnici Konsultanstske kuće neki od direktora  Fabrike , pokušavaju da pronadju izlaz, tragajući za partnerima, u Krugu  Fabrike okupilo se više stotina radnika predvodjeni Inicijativnim odborom. Radnici su s pravom  tražili su ,,svoja prava,, tačnije odgovor na sve dileme koje postoje.

U isto vreme  u Privrednom sudu Maša Flegar direktorka  Fabrike i Ljubomir Sotirov rukovodilac Pravno kadrovskog sektora,  uspeli su da obezbede odlaganje donošenja konačne odluke o UPPR-u, tačnije sudbini Fabrike, pregovarajući sa predstavnicima poverilaca.

Posle svega što se u ovom danu dogadjalo zaključak se sam nametnuo!   Svi u ovom trenutku smatraju da imaju pravo da podignu glas. Radnici da se sudbina Fabrike, samim tim i njihova, konačno reši! Menadžemnt je  poručio , da novi protesti mogu da još jednom zaustave nove investitore koje je Ministarstvo privrede pronašlo i da ih udalje od namere da ulažu novac u ovu Fabriku.  Radnicima AHA Mura  Prvi maj, ovog trenutka potrebno je sigurno rešenje, ,,savetodavci,, dušebrižnici.  sa svih strana, spolja i iznutra, samo će im naneti štetu!

Provomajcima je danas potrebna SAMO JEDNA KOLONA, samo tako mogu da prionadju izlaz iz ove muke! Sve drugo i svi drugi,  koji su se ,,uvukli,, medju njih mogu ponovo da naškode!

Mnogo je vremena prošlo,. Deset meseci, da li se ima snage da se sačeka do 24. Aprila, možda i ranije! Dilema, ili jedina moguća istina ?!!

Evo i prilog TV Pi kanal o današnjem okupljanju  radnika AHA Mura Prvi maj!

Video: TV Pi kanal

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline