Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 06.12.2017. | objavio Plusonline

0

“Četvorka” vršnjakinjama iz Plovdiva

 „Jedinstvo 2014 –  Paldin 2015   4:2 ( 1:0)

Hala: SC „ Park“. Gledalaca: 20.Sudija: Miladin Miladinović ( Pirot).Strelci: Ćirić u 3, 25, i 26.i Popović iz penala u 12. za Jedinstvo, Musa u 22. i Slavčeva u 38. minutu za Paldin.

Jedinstvo 2014: Georgiev, Zlatanov, Anja Mladenov, N. Vasov,Ćirić, Ivković, Ana Mladenov, Popović, Najdanović, Stamenović.

   U okviru Programa međunarodne saradnje, mlade pirotske fudbalerke, koje su jesenas dobrim igrama završile na trećem mestu Razvojne lige – Jug, ugostile su u ponedeljak u sportskoj hali u Dimitrovgradu vršnjakinje bugarskog kluba, Paldin iz Plovdiva.

   U prvom međusobnom susretu, ovog puta na „ petoparcu“, Piroćanke su pobedile sa 4:2. Anastasija Ćirić je tri puta savladala Petrovu, dok je Milica Popović bila sigurna sa penala u 12.minutu, i postigla jedan pogodak. Za protivnički tim golove su postigle najmlađa na terenu, omalena Kristijana Musa na početku nastavka i Cvetelina Slavčeva, dva minuta pre kraja utakmice.

   Rezultat je ostao u drugom planu, i predstavnici ovih klubova su se dogovorili da nastave saradnju uskoro, u gradu na istoku Bugarske.

   Pre početka utakmice kapiteni, Katarina Zlatanov ( Jedinstvo) i Petkova ( Paldin), razmenile su klupske suvenire, dok je „ Kaća“ ( mada je iz milja zovu i „ Vučko“), od klupskih drugarica dobila čestitke i poklone za rođendan.

Tekst: Sloba  Jovanović

Foto: Nada Jovanović

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline