Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 30.08.2013. | objavio Plusonline

0

Čekajući “trojku” i “peticu”

Košarkaši Pirota igraće u subotu drugu trening utakmicu u okviru priprema za prvenstvo Druge lige, gde će nastupiti kao novi član posle više od 2o godina. Trener Zoran Petrović kaže da tim još uvek nije kompletiran, da se traže još dva igrača na pozicijama “tri” i “pet”. Revanš meč protiv, takođe drugoligaša Napretka u Pirotu biće nova prilika za proveru vrednosti tima i stepen pripremljenosti:

 “ Utakmica u Aleksincu pokazala je  vrline, ali i naše mane. Nedovoljan broj igrača u rotaciji osetio se u drugom poluvremenu . Prvo smo ubedljivo dobili. Ali, ovo je samo jedna u seriji trening utakmica. Radimo veoma naporno i smatram da ćemo biti ozbiljan partner najboljim ekipama. Možemo sa svakim od protivnika “da igramo”. Ukoliko se  pojačamo sa dvojicom košarkaša, dobićemo na kvalitetu , što će biti neophodno za  takmičenje, kakva je Druga liga Srbije”.

    Utakmica Pirot- Napredak Aleksinac ,igra se u Hali Kej u subotu od 12 časova .

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline