Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.06.2018. | objavio Plusonline

0

Budući brucoši polagali prijemni ispit u Visokoj školi za vaspitače, ima mesta na budžetu i za drugi upisni rok

U Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Pirotu juče je završena prijava kandidata za upis na studije prvog stepena, a danas su budući brucoši polagali prijemni ispit. Direktorka dr Emilija Popović, profesor strukovnih studija, kaže da je interesovanje bilo kao i prošle godine, ali da će, na osnovu trenutne situacije, biti mesta na budžetu i za drugi upisni rok.

Nastavno veće donelo je odluku da drugi upisni rok bude u septembru. Prijava kandidata biće 10., 11. i 12. septembra.

Kada su u pitanju studije drugog stepena direktorka Visoke škole ističe da su uradili Master program i da u septembru očekuju odobrenje za upis kada Komisija za akreditaciju počne sa radom. U svakom slučaju svršeni vaspitači mogu da upišu specijalističke studije u ovoj školi, koje će 2020.godine biti studije prvog stepena studija, međutim specijalizanti mogu da kroz master rad i priznavanje ispita dobiju i zvanje strukovnog mastera, objasnila je dr Emilija Popović, direktorka Visoke škole.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline