AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 30.12.2015. | objavio Plusonline

0

“Božićna avantura” u OŠ Dušan Radović

Juče je u OŠ “Dušan Radović” održana  likovno literarna radionica „Božićna avantura“.

Prvi deo priredbe bio je takmičarski izbor za najlepšu kapu i čestitku, drugi takmičarski deo je priča bez kraja. U oba dela takmičila su se deca naše škole i škole „Mladost“.

Treći deo bio je autorsko delo profesorke engleskog jezika Maje Ignjatović sa učenicima I i V razreda kao poklon njima. Žiri su činili Bogdan Đorđević i Aleksandra Jovanović iz naše škole i Sonja Kostić, predstavnik škole „Mladost“. Poruku koju naša škola šalje su ljubav, drugarstvo i jednakost.


Predstavnici Đačkog parlamenta su uz pomoć svojih koordinatora organizovali akciju humanitarne pomoći pod sloganom „Cipele za đake pešake“.

Akciji su se odazvali učenici i nastavnici škole, a od prikupljenih sredstava kupili su jakne i cipele našim učenicima pešacima i prigodne poklone za goste iz škole „Mladost“.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline