AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 30.12.2015. | objavio Plusonline

0

“Božićna avantura” u OŠ Dušan Radović

Juče je u OŠ “Dušan Radović” održana  likovno literarna radionica „Božićna avantura“.

Prvi deo priredbe bio je takmičarski izbor za najlepšu kapu i čestitku, drugi takmičarski deo je priča bez kraja. U oba dela takmičila su se deca naše škole i škole „Mladost“.

Treći deo bio je autorsko delo profesorke engleskog jezika Maje Ignjatović sa učenicima I i V razreda kao poklon njima. Žiri su činili Bogdan Đorđević i Aleksandra Jovanović iz naše škole i Sonja Kostić, predstavnik škole „Mladost“. Poruku koju naša škola šalje su ljubav, drugarstvo i jednakost.


Predstavnici Đačkog parlamenta su uz pomoć svojih koordinatora organizovali akciju humanitarne pomoći pod sloganom „Cipele za đake pešake“.

Akciji su se odazvali učenici i nastavnici škole, a od prikupljenih sredstava kupili su jakne i cipele našim učenicima pešacima i prigodne poklone za goste iz škole „Mladost“.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline