AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 05.01.2016. | objavio PlusonlineAdmin

0

Boban Tolić: Za 2014. ocenio sam da je bila veoma uspešna, prošla 2015. bila je najuspešnija godina Komunalca!!!

To je već postala tradicija. Izmedju Nove godine i Božića, Boban Tolić, direktor Javnog preduzeća Komunalac organizuje prijem za novinare, podeli prigodne reklamne materijale i analizira ostvarene rezultate, sa pogledom na godinu koja je krenula i odgovori na po koje pitanje.  

Uz pozdrav i čestitke za praznike, Tolić je na početku podsetio da je prošle godine u ovo vreme rekao kako je 2014 . godina bila najuspešnija godina do sada. Na početku ovogodišnjeg obraćanja, na osnovu svih pokazatelja, potvrdio je da je 2015.godina,  po svemu pokazala najbolje rezultate.


Tolić je  2016.  godinu najavio ambicioznim planovima, očekujući da će se, pored ostalih aktivnosti, nastaviti uredjenje drugog dela parka oko Gradića, kao i da će biti novih investicija.


S obzirom na zabranu zapošljavanja, Komunalac je prošle godine sa manje radnika uspeo da ostvari rekordne rezultate i ostvari značajnu dobit.


Na naše pitanje o saradnji sa Deponijom i sredstvima koja su uplaćena i količinama smeća koja  su skladirana, Tolić je rekao da su količine iz godine u godinu sve veće, a samim tim i iznosi koji se uplaćuju. Saradnja je dobra.


Novinari su pitali o dugovanjima i računima , o čemu se razgovaralo i na poslednjoj sednici Skupštine. Objašnjavajući detalje, Tolić je rekao da su i odbornici pogrešno protumačili neke detalje.

Izlazeći iz prostorija gde je priredjen prijem, na poligonu Javnog preduzeća neka vozila spremala su se za izlazak ,,na teren,, a druga pristizala. Radna atmosfera u svakom slučaju.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline