Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 17.03.2016. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Veliki park polako dobija prve konture. Biće prostor kojim ćemo se ponositi VIDEO

Potpuno sam  svestan načina na koji pišem tekstove  za Portal. Bogato iskustvo me naučilo, a učili me i dobri novinari , da u pričama treba tražiti “fabulu” dušu, osnovu na kojoj se gradi tekst. Sirova, dodaću, surova vest , nije dovoljna da objasni stanje.

Elem, danas sam bio u prilici da po ko zna koji put, na dva mesta u gradu ,  spoznam ono što je bitno za “moje ljude” za koje radim 4o godina, za onaj običan svet koji niko ne zna i kojima je drago kada se drugi trude da im učine nešto dobro. Bio sam u prilici da vidim, doživim, “stavim na srce” dva primera. Ovo je primer PRVI.

Komunalac je nedavno u saradnji sa Opštinom i Direkcijom, naravno, gradu poklonio divan park. Kada sam se vraćao sa  DRUGOG ZADATKA  snimio sam atmosferu koja mi je napunila srce. Evo, pogledajte. Dečica u predivno uredjenom parku. Na autobuskom stajalištu, sve uredno. Svima je prijatno!

A sad na posao. Moj radni zadatak bio je da video pričom pokažem kako napreduju radovi u Velikom parku. Pun zadovoljstva, radosti.  Kao rodjeni Piroćanac, znam da će “botovima” ovo smetati, ali baš me … zabeležio sam da se mnogo toga novog uradilo. Već zamišljam kakva ćemo dva parka u centru grada imati mi Piroćanci. Još ako prodjemo na IPA konkursu za  uredjenje Gradića, kakvo će to mesto biti.  Pravi grad,  zadovoljni ljudi!

Boban Tolić je direktor koji najmanje sedi u kancelariji. Znam da će oni koji su “ofarbani” drugim bojama reagovati na ovo, ali je zaista stalno na terenu. Uostalom, koji to grad ima tri uspešna javna preduzeća. Da, Boban Tolić, direktor uspešnog Javnog preduzeća Komunalac, u zakazano vreme bio je u Velikom parku. Dokle smo stigli, šta smo uradili, šta nas čeka!?

Eto to je prva priča , ispričana , pirotskom dušom! Kome smeta neka se zapita. Ono što je nama Piroćancima  važno to je da rastemo, da smo zaista postali, ili postajemo iz dana  u dan  grad u pravom smislu.  Da se i drugima hvalimo! Ako imate nešto protiv, zamislite se , zbog čega to radite! Ovo je istina! Kao i uvek!!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline