Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 03.03.2016. | objavio PlusonlineAdmin

0

Boban Tolić: Veliki park će se “rascvetati” do kraja aprila! VIDEO

Čekajući proleće, da krenu ,,u napad,, na sve zelene površine u gradu i okolini, , u Komunalcu su ovih dana započeli još jedan veliki posao koji će ući u istoriju,    ,konačno, uredjenje Velikog parka, kako smo ga nazvali. Višedecenijsko čekanje da se uredi prostor oko Gradića izazivalo je različita raspoloženja kod naših sugradjana. Dva predivna parka,uredjen kanal , Gradić i brdo u centru grada, reka i Kej, takodje, to malo gradova ima. Pravo bogatstvo.

         Kako ćemo radove pratiti u velikom parku kod Gradića pratiti u kontinuitetu, uostalom, kao i sve drugo u ovom gradu , što pomera život napred, dogovorili smo susret sa Bobanom Tolićem. Krenuli smo da snimimo nove detalje, i čujemo nove pojedinosti. Nismo mogli a da u ,hajde, malom ili prvom parku, ne snimimo dva detalja. Jedan, da se i tu počelo da uredjuje zelenilo i drugi, da su mlada i mladoženja izabrali ovaj predivan prostor da ,,slikaju svoju ljubav,,.

     U Velikom parku se radilo svuda. Posečeno je ili , seče se  ostarelo  drveće za koje su stručnjaci rekli da ,,nema nade,, kopaju se kanali za struju.  Uostalom, evo kako , je sve to izgledalo danas oko podneva.

      I potom je usledio razgovor. Najpre o trenutnim radovima, potom o tenderima, sledećim poslovima. Boban Tolić , zadovoljan dinamikom, očekuje da , kad se racveta proleće, da će  Veliki park izgledati ,,kao na slici,, odnosno, kao u projektu!

   I Na kraju, sasvim kratko, pitali smo  Bobana Tolića i o daljim poslovima, planovima, koji su u programu za ovu godinu veoma sadržajni.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline