AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 18.01.2016. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Ulice prohodne, ali se opreznost savetuje i narednih dana

Zimska služba JP Komunalac ovih dana aktivno radi na čišćenju ulica u gradu. Prema rečima direktora Bobana Tolića, bačeno oko 15 tona soli, a danas se radi na čišćenju parking mesta i trotoara.

–         Za sada su ulice prohodne, saobraćaj se nesmetano odvija, ali s obzirom da su najavljene dosta niske temperature i narednih dana praviće se plan za održavanje puteva i dodatnu nabavku soli i kalcijum-hlorida u skladu sa potrebama. Mislim da smo uspešno radili, ali moramo da budemo oprezni i poštujemo sve preporuke jer se očekuje još hladnih dana, rekao je Tolić.

U prošloj intervenciji bačeno je oko 19 tona soli, a sve ukupno toliko soli nije bačeno prošle zime što znači da je ove godine situacija malo ozbiljnija, kaže Tolić. Saobraćaj se u danas odvija nesmetano, ali se narednih dana najavljuje dosta niska temperatura, ispod -5, kada so ne deluje. Zimska služba redovno ima sastanke na kojima se pravi plan rada u takvim situacijama. Tolić je istakao da još uvek imaju dovoljne količine soli i kalcijum-hlorida, a ako bude bilo potrebno nabaviće se još.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline