AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 18.01.2016. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Ulice prohodne, ali se opreznost savetuje i narednih dana

Zimska služba JP Komunalac ovih dana aktivno radi na čišćenju ulica u gradu. Prema rečima direktora Bobana Tolića, bačeno oko 15 tona soli, a danas se radi na čišćenju parking mesta i trotoara.

–         Za sada su ulice prohodne, saobraćaj se nesmetano odvija, ali s obzirom da su najavljene dosta niske temperature i narednih dana praviće se plan za održavanje puteva i dodatnu nabavku soli i kalcijum-hlorida u skladu sa potrebama. Mislim da smo uspešno radili, ali moramo da budemo oprezni i poštujemo sve preporuke jer se očekuje još hladnih dana, rekao je Tolić.

U prošloj intervenciji bačeno je oko 19 tona soli, a sve ukupno toliko soli nije bačeno prošle zime što znači da je ove godine situacija malo ozbiljnija, kaže Tolić. Saobraćaj se u danas odvija nesmetano, ali se narednih dana najavljuje dosta niska temperatura, ispod -5, kada so ne deluje. Zimska služba redovno ima sastanke na kojima se pravi plan rada u takvim situacijama. Tolić je istakao da još uvek imaju dovoljne količine soli i kalcijum-hlorida, a ako bude bilo potrebno nabaviće se još.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline