AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 11.01.2017. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Radi se danonoćno, na terenu je sedam ekipa. Za sada uspevamo!

Pre nego smo krenuli da razgovaramo sa Bobanom Tolićem, obišli smo grad da vam pokažemo kako su radili radnici Komunalca. Snimili park gde smo dogovorili razgovor sa direktorom Komunalca.


Boban Tolić, direktor Komunalca preneo je ocenu sa jučerašnje sednice Kolegijuma u Gradskoj upravi i sa sednice Opštinskog štaba da se u gradu ulice redovno čiste, a što se sela tiče, samo u dva se još uvek ne može.

Kako bi vremenske uslove ilustrovali podacima, zvali smo Meteorološku stanicu u Dimitrovgradu i od Stevana Aleksova dobili sledeće podatke. Utisak, nije baš takav, kako nam izgleda vreme iz tople sobe! Dakle!

T = – 9; P=967; Vlaga = 51%; Vetar = sev.zap. 3 m/sek. Minimalna noćas -19, maksimalna juče – 10. Debljina snežnog pokrivača-  Babušnica 22 cm. Dimitrovgrad 31 cm. Bela Palanka 25 cm. Pirot 18 cm.

I na kraju evo nekih ilustracija za vas koji ne izlazite van grada, ne putujete.

 Ovako je jutros oko 8h izgledao magistralni put.

1

2

3

Ovo su foto i video materijali koje nam je poslao Dragan Minčić, prvi saradnik Emine Kostić poslovodje Poslovnog servisa, koji je sa ekipama na terenu.

4

5

Dežurni u Preduzeću za puteve potvrdili su ono što već znamo. Prioriteti su magistralni putevi Crvena reka – Granica i Pirot – Babušnica. Čiste se danonoćno! Potom se radi na putnim pravcima za Šugrin, Visočku Ržanu, Zvonce…

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline