AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 10.02.2016. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Krenuli smo, najpre uredjenje Velikog parka kod Gradića ”VIDEO”

Februar jeste, tek  je deveti dan, ali vremenski uslovi kao da je rano proleće. To je , naravno, dobar znak za ljude u Komunalcu da krenu u realizaciju Projekta 2 , uredjenja Velikog parka kako smo ga nazvali.  Uz sve to, krenulo je i orezivanje stabala u gradu, tenderi za nove poslove. Ali , idemo redom. Po dogovoru  oko 11 časova bili smo u novom parku. Tamo preko puta već se nešto radilo.

Boban Tolić  pojavio  se u zakazano vreme,11,15 ! ,,Kod Jabučila,, tako smo dogovororili . Bio je ovo prvi razgovor u ovoj godini na ovom mestu. Kao da smo znali. Novinarski instikti. Počelo je  da se radi!

U Komunalcu kreću prema programu i ostale aktivnosti. Ovih dana počeće i održavanje terena na Gradskom stadionu, svih zelenih površina u gradu… Biće posla , kao i uvek!!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline