AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 08.09.2015. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Čuvamo nasledje, gledamo u život realno, verujemo u još bolja vremena…

Danas su i zvanično počeli radovi na restauraciji rimskog zida, iskopine u parku kod Gradića. Očekuje se da radovi budu završeni za tridesetak dana.

 Boban Tolić, direktor Komunalca i danas je bio na gradilištu. On je podsetio da je posao dobio Neimar Beograd, a da vrednost njihovih radova iznosi oko 7oo.ooo dinara. Komunalca će, kaže Tolić, za materijal dodati još toliko.

Dok smo boravili u parku videli smo izbeglice iz Avcganistana, Irana , Iraka koji su na naše pitanje , sa zadovoljstvom pokazivali da je u Srbiji sve dobro. U parkunsu danas nastavljeni i radovi na glavnoj  stazi.

Boban Tolić, komentarisao je i vreme u kojem živimo, izbeglice, nastojanja da se što više uradi za grad i naravno nije proustio priliku da našem Radiju čestita devetu godinu postojanja.

U parku smo sreli starog Piroćanca. Zove se Slobodan Petrović, Piroćanci ga znaju po nadimku ,,Čš,, veoma zanimljiva ličnost. Razgovori sa njim  uvek su zanimljivi.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑