Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 07.10.2015. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: Auto smećar, još jedna investicija, Komunalac posluje domaćinski! VIDEO

Oni koji se dobro razumeju poslovanje javnih preduzeća, obično, najpre pitaju koliko je novca izdvojeno za investicije. U zemlji Srbiji većina javnih preduzeća jedva sastavlja krajeve, o tome koliko ulažu u opremu i sve ono što znači dalju poslovnu sigurnost, da i ne govorimo. Pirot zaista ima tu sreću da u sva tri javna preduzeća ulažu u  investicije  godinama.

Danas smo,  po dogovoru bili u Javnom preduzeću Komunalac. Jučerašnji susret odložili smo zbog perarane smrti jednog od najboljih o najomiljenijih radnika u ovoj Kući. i danas se oseća potištenost, ali život mora dalje. Stigao je noivi savremeni smećar, poslednji model.


Boban Tolić kaže da se čekalo da kompletna procedura bude završena. Radi se o savremenom vozilu koje će omkogućiti još efikasniji rad. Komunalac , inače,m već ima veoma dobar vozni park:

Sa Bobanonm Tolićem, obično otvorimo još neku aktuečlnu tem u. Posle informacija koje su stigle sa Regionalne deponije o finansijskim pokazateljima, pitali smog a , kakva je saradnja i da li i drugi gradovi, revnosno kao Pirot I Komunalac iozmiruju svoje obaveze.

Tolić kaže da redovno izmiruju obaveze, ali da postoje informacije da iz nekih opština sporo stićži uplate sa deponovanje smeća.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑