Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 25.02.2016. | objavio Plusonline

0

Boban Tolić: 55 godina mukotrpnog rada za Pirot i Piroćance !!! VIDEO

Danas je , s povodom, po tradiciji, Boban Tolić, direktor Javnog preduzeća Komunalac, s razlogom , pozvao novinare da i na takav način obeleži 55 godina uspešnog rada Javnog preduzeća Komunalac.

Odlazeći na ovaj dogadjaj imali smo na umu mnogo toga što su vredni radnici ove Kuće, od jutra do mraka, učinili za naš grad, prečesto , uklanjajući sa ulica, trgova i trotzoara naš  nemar i ponekada proizvode  čudnog  odnosa prema svom gradu.

Drugo štgo mi je bilo ,,u glavi,, šta  je sve sve za ovo vreme Komunalac uradio da Pirot bude uredjeniji, zeleniniji, rascvetaniji, a u poslednje vreme, da svojim sredstvima investiora u izuzezne objekte kakav je Park kod Gradića. I dok su se  ,,radnici u žutom,, vraćali sa ulica i žurili svojim kućama,, da se doteraju,, i dodju na zasluženo slavlje,  novinari su u kabinetu Bobana Tolića slušali priču koja je zasnovana na argumentima, realnim činjen icama. I istog časa nam je palo na um, da je Pirot jedan od retkih gradfova koji može da se pohvali da sva četri javna preduzeća  posluju pozitivno.

Boban Tolić je podsetio na davnu 1961. godinu, zahvaliio se ljudima kioji su tada počinjali da rade i odmah najavio da će pokušati da ozbiljnim radom i ove godine ostvare dobitak , možda veži od onog , deset muiliona,  koliko je  ostvaren  prošle godine !

Direktor Komunalca nije propustio priliku da pogleda u vreme koje dolazi i najavi 2016. godinu ,  koja će možda biti i uspešnija od 2015. Za koju se reklo da je medju najboljima do sada!

I na kraju morali smo da pitamo o  broju  radnika broj radnika je Vlada ogranuičila, a koji je manji od onoga što je potrebno!!!. Komunalac može da ih ima 173, a ima ih 168. Šta i kako dalje!?

Ono što nam je ostalo da puni utisaka,  napuištajući Komunalac, gde se zasluženo slavlje za sve radnike već pripremalo, zabeležimo i ono što je osnovna činjenica, to je da ovako izgleda Vozni park jedne ozbiljen Kuće. Bez toga, nema ni posla, ni dobrih rezultata, a ni domaćinskog poslovanja.

Svima,  koje od jutra do mraka srećemo na našim ulicama,  da čiste, rade, uredjuju grad, čestitamo 55  godina rada. Za Pirot i Piroćance. Bravo!!!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline