Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 05.08.2019. | objavio Plusonline

0

Bez dužih zadržavanja na Gradini. Od početka godine 250.000 putnika manje

Prema informacijama sa graničnog prelaza Gradina, koje smo upravo dobili od Emila Petrova, šefa putničkog saobraćaja na Gradini, trenutna zadržavanja putničkih vozila na izlazu iz zemlje na ovom prelazu su do 20 minuta. Putnička vozila na izlazu su organizovana u 6 kolona. Na ulazu u zemlju zadržavanja su do 15 minuta.
Izlaz  iz  Srbije

Ulaz u Srbiju

U dane vikenda državnu granicu prešlo je oko 177.000 putnika u 41.000 vozila. Iz zemlje je izašlo 120.000, a u Srbiju ušlo 57.000 putnika. Prema Petrovim rečima, od početka godine državnu granicu je prešlo oko 250.000 putnika manje nego u istom periodu prošle godine. Građani koji kreću na put mogu uživo, na sajtu MUP-a i Auto-moto saveza,  da prate stanje na ulaznim i izlaznim terminalima graničnih prelaza, a kolike su trenutno gužve na graničnim prelazima, mogu da se uvere preko ovog video LINKA.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline