AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.01.2017. | objavio Plusonline

0

Bajkovito Badnje veče u Pazarskoj crkvi. Predstavnici Uprave grada i sveštenstva poželeli vernicima srećno Badnje veče i Božić

Na tempereturi od minus deset, uz provejavanje snega i u predivnom ambijentu Pazarske crkve pravoslavni vernici prisustvovali su svečanoj liturgiiji i paljenju Badnjaka. Služilo se i kuvano vino i čaj.

Milajn Panić, starešina Pazarske crke poželeo je vernicima mnogo zdravlja i sreće i pozvao na sutrašnju Božićnu liturgiju.

Ovogodišnji kolačar,direktor JP “ Vodovod i kanalizacija” Zoran Nikolić, je veoma zadovoljan što je kao direktor aktivan učesnik u životu grada. On je takodhje čestitao vernicima Praznik.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je takodje izrazio veliko zadovoljstvo što se iz godine u godine sve više vernika okuplja i što se ljudi vraćaju veri i tradiciji.

Prilikom lomljenja Česnice najviše sreće imala je Marija Asanović. Ova lepa devojka je veoma srećna zbog toga i veruje da će joj se ispuniti ono što je pošelela saznavši da je Česnica njoj pala.

Božićna liturgija u Pazarskoj crkvi sutra špočinje u 8 časova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline