AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.01.2017. | objavio Plusonline

0

Bajkovito Badnje veče u Pazarskoj crkvi. Predstavnici Uprave grada i sveštenstva poželeli vernicima srećno Badnje veče i Božić

Na tempereturi od minus deset, uz provejavanje snega i u predivnom ambijentu Pazarske crkve pravoslavni vernici prisustvovali su svečanoj liturgiiji i paljenju Badnjaka. Služilo se i kuvano vino i čaj.

Milajn Panić, starešina Pazarske crke poželeo je vernicima mnogo zdravlja i sreće i pozvao na sutrašnju Božićnu liturgiju.

Ovogodišnji kolačar,direktor JP “ Vodovod i kanalizacija” Zoran Nikolić, je veoma zadovoljan što je kao direktor aktivan učesnik u životu grada. On je takodhje čestitao vernicima Praznik.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je takodje izrazio veliko zadovoljstvo što se iz godine u godine sve više vernika okuplja i što se ljudi vraćaju veri i tradiciji.

Prilikom lomljenja Česnice najviše sreće imala je Marija Asanović. Ova lepa devojka je veoma srećna zbog toga i veruje da će joj se ispuniti ono što je pošelela saznavši da je Česnica njoj pala.

Božićna liturgija u Pazarskoj crkvi sutra špočinje u 8 časova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑