Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 06.07.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Asfaltirana ulica u Velikom Jovanovcu. Vladan Vasić: Značajna sredstva izdvajamo za seosku infrastrukturu

Danas je asfaltirana ulica u selu Veliki Jovanovac. Sredstva su izdvojena iz Programa redovnog održavanja putne infrastrukture. Danas je asfaltirano oko 350m lokalnog puta, vrednost radova koje izvodi Preduzeće Drumovi ad je oko 1,8 miliona dinara.

Radove su obišli predstavnici lokalne smouprave. Tom prilikom gradonačelnik Pirota Vladan Vasić rekao je da se ulica asfaltira jednim delom zahvaljujući i inicijativi meštana Velikog Jovanovca.

  • Radimo na teritoriji celog grada. U nastavku gradjevinske sezone radiće se i u drugim selima, posebno na Kružnom putu. Kapitalni radovi očekuju nas u Krupcu, radiće se u Poljskoj Ržani, Izvoru…., kaže Vasić.

U selima, generalno ima puno posebno infrastrukturnih problema, a zajednička inicijativa meštana i lokalne samouprave jedan je od boljih načina za njihovo rešavanje, rekao je Milan Jovanović, poverenik SNS-a za Pirot. 

  • Očekujemo da postignemo dogovor sa Predzećem Koridori Srbije, kako bi i ostatak puta, prema magistrali bio asfaltiran, kaže Jovanović.

Slaviša Svilarov, direktor JP za planiranje i uredjenje gradjevinskog zemljišta kaže da su sredtva obezbedjena iz Programa  za održavanje putne infrastrukture u gradu i selima

Ovo je veoma značajno za meštane sela Veliki Jovanovac, kaže predsednik Mesne zajednice Blaža Potić.

Radovi će biti završeni do kraja dana. 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline