AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 10.10.2018. | objavio Plusonline

0

Asfaltira se Jastrebačka ulica; Vladan Vasić: Radimo sinhronizovano sa javnim preduzećima na poboljšanju infrastrukture u svakom delu grada

U Jastrebačkoj ulici juče su počeli radovi na asfaltiranju, s obzirom da je u prethodnom periodu zamenjena vodovodna mreža. Radove su obišli gradonačelnik Vladan Vasić i direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređenje gradskog građevinskog zemljišta Slaviša Svilarov.

Gradonačelnik Vladan Vasić rekao je da su stanovnicima ove ulice obećali da će uraditi asfalt posle vodovodnih radova i ovom prilikom im zahvalio na strpljenju. Prema njegovim rečima sada će imati kvalitetnu vodovodnu mrežu i nov asfalt u dužini od oko 550 metara. Vasić je dodao da se za ovaj deo grada radi i projektna dokumentacija za uređenje Berilovačkog puta koji će se raditi u fazama, a u planu je i obilazak radova na izgradnji Crpne stanice u Berilovcu.

Slaviša Svilarov je izjavio da na asfaltiranju ulice radi firma PZP Trejs iz Niša.  Vrednost radova je oko 5,5 miliona dinara bez PDV-a, a finansira Gradska uprava Pirot. Svilarov kaže da će se raditi i trotoari i očekuje da sve bude završeno do kraja nedelje.

Od ostalih radova u gradu, rekao je Svilarov, rade se trotoari u Ulici Knjaza Miloša, treba da se uvede u posao izvođač za Ulicu Živojina Nikolića Brke, radiće se Prvomajska ulica i proceniće da li će se ove ili sledeće godine raditi Ulica 7. juli.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑