AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 10.10.2018. | objavio Plusonline

0

Asfaltira se Jastrebačka ulica; Vladan Vasić: Radimo sinhronizovano sa javnim preduzećima na poboljšanju infrastrukture u svakom delu grada

U Jastrebačkoj ulici juče su počeli radovi na asfaltiranju, s obzirom da je u prethodnom periodu zamenjena vodovodna mreža. Radove su obišli gradonačelnik Vladan Vasić i direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređenje gradskog građevinskog zemljišta Slaviša Svilarov.

Gradonačelnik Vladan Vasić rekao je da su stanovnicima ove ulice obećali da će uraditi asfalt posle vodovodnih radova i ovom prilikom im zahvalio na strpljenju. Prema njegovim rečima sada će imati kvalitetnu vodovodnu mrežu i nov asfalt u dužini od oko 550 metara. Vasić je dodao da se za ovaj deo grada radi i projektna dokumentacija za uređenje Berilovačkog puta koji će se raditi u fazama, a u planu je i obilazak radova na izgradnji Crpne stanice u Berilovcu.

Slaviša Svilarov je izjavio da na asfaltiranju ulice radi firma PZP Trejs iz Niša.  Vrednost radova je oko 5,5 miliona dinara bez PDV-a, a finansira Gradska uprava Pirot. Svilarov kaže da će se raditi i trotoari i očekuje da sve bude završeno do kraja nedelje.

Od ostalih radova u gradu, rekao je Svilarov, rade se trotoari u Ulici Knjaza Miloša, treba da se uvede u posao izvođač za Ulicu Živojina Nikolića Brke, radiće se Prvomajska ulica i proceniće da li će se ove ili sledeće godine raditi Ulica 7. juli.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline