Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 12.10.2017. | objavio Plusonline

0

Asfaltirano dvorište u Ulici Dragoljuba Milenkovića

Radovi koji su započeti novembra prošle godine završeni su danas. Stanari nekoliko zgrada dvorišta u Ulici Dragoljuba Milenkovića dobili su uredjen i prijatniji prostor. Završne radove izvela je pirotska firma Drumovi a.d.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, koji je sa svojim saradnicima obišao završne radove podsetio je najpre na probleme sa predhodnim izvodjačem i razlozima što se zakasnilo sa finalizacijom posla. Razumljivo je negodovanje stanara, ali gradonačelnik smatra da sada svi mogu biti zadivoljni i da je ovo primer da se ne posvećuje pažnja samo centru grada već i ostalim delovima.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i uredjivanje gradjevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov, kaže da su radovi kvalitetno izvedeni i da će do kraja gradjevinske sezone još nekoliko značajnih poslova boti realizovano.

Jedan od stanara zgrada u ovom dvorištu, Aleksandar Nešić, je veoma zadovoljan što je posle toliko godina asfaltirano dvorište i zato je zahvalan lokalnoj samoupravi.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline