Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot

15 godina Limesa

Mrežni marketing

Sistem mrežnog marketinga je najprogresivniji način plasmana robe i usluga, naziva se marketing distributivnim sistemom 21. veka.  Pojavio se kao konkurencija klasičnom načinu prodaje, sa težnjom da se što više zaobiđu posrednici između proizvođača i potrošača. Klasičan marketing podrazumeva ugrađivanje raznih posredničkih usluga u cenu proizvoda, što ne odgovara ni krajnjem kupcu ni proizvođaču.  Proizvođač se kroz ovaj sistem približava potrošaču i tako cena proizvoda postaje povoljnija. Potrošač ima mogućnost da proizvode nabavi po povlašćenim cenama.

U mrežnom marketingu kompanije nemaju visoke troškove koji u mnogim segmentima opterećuju klasično poslovanje, a ugrađuju se u cenu proizvoda koju plaća krajnji kupac. Uštede su na potrebi za posedovanjem velikog broja poslovnih i maloprodajnih objekata, transporta do potrošača, velikom broju zaposlenih, reklamnim kampanjama, atraktivnim i luksuznim pakovanjima.  U mrežnom marketingu sav posao obavljaju registrovani potrošači proizvoda, prodaju i reklamiraju proizvode kroz međusobnu komunikaciju i neposredne, lične kontakte.  Kompanije koje posluju kroz sistem mrežnog marketinga puno ulažu u kvalitet i razvoj svojih proizvoda, a zbog neposrednog kontakta sa potrošačima brže reaguju na zahteve i potrebe tržišta.

Ideja mrežnog marketinga zasniva se na činjenici da zadovoljni kupci neke robe imaju čak i prirodnu potrebu da prenose svoja iskustva u neposrednim, ličnim kontaktima sa drugim osobama. To znači da svaki pojedinac-potrošač, može praviti i širiti svoju mrežu potrošača uz mala ulaganja. Na osnovu prometa koji ostvare u toj mreži sardnici ostvaruju i određene zarade. Mrežni marketing pruža mogućnost svakom pojedincu-saradniku da izgradi promet bez teritorijalnih prepreka a intenzitet građenja svoje mreže određuje saradnik lično.

Zašto Limes?

Limes je kompanija koja se bavi prodajom ekoloških, visoko kavalitetnih proizvoda na principima mrežnog marketinga. U današnje vreme kada je tržište preplavljeno brojnim sredstvima za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu, potrošači su u dilemi, kako iz tolike ponude izabrati kvalitet a da cena bude prilagođena prosečnom kupcu. Godine unazad su nas uverile u to, da, potrošači sve više počinju da cene kvalitetan i pre svega zdrav, ekološki proizvod, koji neće štetiti kako samom potrošaču tako ni njegovoj okolini. Mreža zadovoljnih korisnika širi se vrlo lako, s obzirom da će svaki kupac, koji je zadovoljan proizvodima, ponuditi svojim prijateljima, komšijama, kolegama, mogućnost da i oni sebi obezbede iste takve proizvode i da ih sa zadovoljstvom troše.

Priključite se Limes kompaniji da bi kvalitetne proizvode kupovali jeftinije. Na Vama je da odlučite hoćete li ih koristiti samo za sebe, ili ćete širiti Vašu mrežu potrošača i ostvarivati sebi dodatnu zaradu, tačnije finansijsku podršku koja će Vam poboljšati, u početku Vaš budžet, a kasnije možda i  potpuno izmeniti Vaš život u pozitivnom smislu.  Mrežni marketing Limesa više je od puta ka materijalnom blagostanju. To je sistem organizacije koji Vam omogućava da nađete zadovoljstvo u poslu, steknete samopouzdanje, da, oslanjajući se, na sebe, ostvarite uspeh i pomognete drugima da postignu iste rezultate.

Prednosti Limes Marketing Sistema:

 • Lično zadovoljstvo pri korišćenju proizvoda
 • Garancija kvaliteta
 • Sigurnost kroz višegodišnju stabilnost firme
 • Nisu Vam potrebne velike investicije da biste započeli poslovni poduhvat
 • Možete započeti posao bez novčanog rizika
 • Bez prethodnog stručnog znanja
 • Fleksibilno radno vreme, samo Vi odlučujete kada, gde i koliko ćete raditi
 • Sami ste sebi šef
 • Ne postoje starosne granice za rad u mreži kao ni teritorijalne prepreke
 • Zarade koje ostvarite, proporcionalne su uloženom trudu
 • Stičete mogućnost da dođete do neograničene zarade
 • Imate svoj vlastiti posao
 • Neograničena mogućnost za lični razvoj
 • Pruža Vam se prilika da putujete, upoznajete nove ljude i mesta

.

.

Limesove platine

.

Nova statusna platina

Milojka Mulina Trebinje

Lider koji sledi sistem kompanije Limes, odlično poznaje sistem poslovanja i nagrađivanja. Pozitivan stav, puno energije , znanja, istrajan rad, upornost, želja za uspehom i zalaganje za svoju mrežu su osnova za ovako veliki uspeh.

Nova platina

Ljiljana Krsmanović Kraljevo

Svojim nesebičnim zalaganjem u radu i velikom ljubavlju koju poseduje prema Limes-u, ostvarila je titulu Platine, na kojoj joj čestitamo.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

 • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline