Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.09.2017. | objavio Plusonline

0

10,10 h EKSKLUZIVNO – Zavod za javno zdravlje: 3, 2, 1… SAD!!! Voda ispravna može da se pije!

Čekajući ,,tripartitni,, sastanak koji će se, kako nezvanično saznajemo održati oko 11 časova u kabinetu direktora Vodovoda Zorana Nikolića, nezvanično smo iz naših izvora, bliskih Zavodu, saznali da su uzorci koji su uzeti po drugi put, dali rezultat i DA SE VODA U PIROTSKOM VODOVODU MOŽE DA PIJE!

   Dakle, ne idite  više  na cisterne po vodu, valjda će ih Vodovod ubrzo skloniti,  ne morate da kupujete flaširanu vodu! 

     Neka je ,,u zdravlje,, naša pirotska voda.

    Šta se izdešavalo ovih dana i kako je voda odjednom  ponovo ispravna za piće, to ćemo saznati uskoro.

     Naš novinar će u zakazano vreme biti u Vodovodu i iskreno verujemo da će ovoga puta biti u prilici da pita, dobije odgovore i materijal što pre postavi na ovaj ,, post,,!

     Do tada, ,,živeli,, pijte pirotsku vodu!

Odmah posle sastanka medijima su se obratili dr Tatjana Vidanović iz Zavoda za javno zdravlje, direktor “Vodovoda ” Zoran Nikolić i Leposava Veljković, sanitarni inspektor. Prema rečima Dr Vidanović radilo se timski sve ovo vreme i najvažnije je da nije bilo većih problema i da je voda ispravna za piće posle svih uzorkovanja.

Direktor JP “Vodovod i kanalizacija”, Zoran Nikolić smatra da je najvažnije da nije bilo obolelih gradjana, da se pre svega vodilo računa o najmladjoj populaciji, a da će računi za vodu biti umanjeni za odredjeni procenat. Narednih dana će se raditi na tome da se definišu uzroci koji su doveli do toga da se zabrani uptreba vode za piće.

Sanitarni inspektor, Leposava Veljković je i zvanično objavila da prestaje zabrana upotrebe vode za piće.

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline